Gyorskereső

BejelentkezésRészben felujított, romantikus hangulatú ház Gárdonyban, a vízparttól 4 percre!

Hiv.sz. : EVH0243

 

Cím :

2484 GáRDONY
Eladási ár : 35 000 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Felújított

Alapterület : 61 m²
Telek : 250 m²
Szobák száma : 3
Emeletek száma : 2
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 1

 

Családi ház eladó Gárdonyban.

Gárdony a fővárostól 50, a megyeszékhelytől, Székesfehérvártól 17 kilométerre található. A település gazdaságát a turizmus határozza meg, vonzerejét elsősorban a Velencei-tó strandjainak köszönheti.

 

A meghirdetett ingatlantól az Agárdi szabad strand, és a LIDL élelmiszerbolt mindössze 4 perces gyaloglással elérhetők (300-300m). Az agárdi gyógy-és wellness központ 20 perc sétára (3p autóval), a Velence Spa egy vonatállomásnyira van.

 

A házat 1997-ben teljesen újra gondolták, és tetejét manzárd beépítéssel, két szintessé alakították át, és az egész házat 6 cm Austrotherm hőszigeteléssel borították. A földszinti nettó alapterület 31,8 m2, melyhez egy 2,7 m2-es  szerszámos ház is tartozik. A víz,-és villanyvezetékeket 2020-ban cserélték.

Az eredeti ház sóskúti mészkőből épült, födémszerkezete koszorús vasbeton. A felső szint tégla falazatú,  teteje fa tartószerkezetű, 16 cm-es hőszigeteléssel szigetelt, belül GK borítással, kívül deszkázott bitumenes zsindelyfedésű.

 

A nappali falakat belül szintén 2020-ban teljesen felújították (GK, glett, festés). Ebből a 12 m2-es nappaliból nyílik a vadiúj konyha, az új burkolatos zuhanyzós fürdőszoba, és wc. A konyhából a teraszra lehet kimenni. A ház elejében levő mosókonyha helye elő van készítve. Tehát a konyha és a fürdőszoba is 2020-ban új burkolatot kapott, a nappaliba az új  laminált padló a helyszínen van (kivitelezés megbeszélés kérdése).

Az előszobából alakították ki a tetőtérbe felvezető lépcsőt. A tetőtér 29.9 m2-es, itt egy gardrób-sarok (beépített szekrény) , 2 hálószoba, és egy mellékhelység van.

Fűtése fali gáz-héra, de ha kandallóra vágyik új tulajdonosa, egy kémény is van a nappali falban.

 

A telek kb. 250 m2 saroktelek, gyümölcsfákkal, szőlővel beültetett.

Az üdülőlőre az 1998-as tetőtérbeépítés után megkérték az átminősítést lakóházzá.

 

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. A kertet lomtalanítva adják át, a bútorok megegyezés kérdése.

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

[ Vissza ]