Gyorskereső

BejelentkezésZöld energiás új építésü, 57,11 m2-es lakás Budaörsön

Hiv.sz. : EVL0011

 

Cím :

BUDAPEST-BUDAöRS

Kiegészítők

  • garázs
Eladási ár : 80 440 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Újépítésű

Alapterület : 57 m²

Szobák száma : 2
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 2

 

Eladó társasházi lakás Budapest, Budaörs.

 

A XI. kerület szívében, újonnan nyitott negyedben, 3 db újonnan épülő társasházi lakás eladó. A idilli zöld környezet nyugalmat áraszt, a hegyoldal déli lejtője csodás panorámát kínál.  A passzív ház lehetővé teszi a költségek minimalizálását, az Ön intelligens otthonában!

Az utcában elkezdődött az út aszfaltozása és a csapadékvíz elvezető hálózat kiépítése.

 

A beruházó 0 Ft energiaköltségű lakásokat tervezett. Ezt geotermikus, talajszondás hűtés-fűtéssel, és a tetőn elhelyezett napelem-mező kettősével biztosíthatja.

A ház külső modern, minimál stílusát WPC falburkolatokkal ellensúlyozzák.

 

Első emeleti, 3.sz. lakás: 57,11 m2 + 15,63 m2 panoráma erkély + 4,43 m2 hálószobai erkély.

Keleti fekvésű, világos, 2 hálószobás, panorámaablakos, nagy erkélyes lakás.

A tágas, 4 m2-es előszobából nyílik a 20 m2-es nappali lakótér a panoráma ablakokkal, étkezővel , és az 5 m2-es konyhával. A közlekedőről nyílik a fő fürdőszoba, mely 5 m2, és a vendég wc.  A kisebbik hálószoba 10 m2, míg a 13 m2-es szülői hálószobához 4 m2-es külön erkély is tartozik.

 

 

A lakások között hangszigetelő fal épül ki, a belső falak kialakítása még bizonyos keretek között módosítható.

ALAPOZÁS:
A pince dobozszerűen alakították ki, ezért 30 cm vastag vízzáró vasbetonból készítettek lemezalapot.

A nyeles telek nyélen futó útja enyhén lejt az utca felé, így kiküszöbölve a pince szintet a beázástól. A tereplejtésből adódó szintkülönbségeket támfalakkal, rézsűkkel hidalják át.

FALAK:
A külső teherhordó főfalak 30 cm vastag POROTHERM falazó elemekből, javított mészhabarccsal épült, 12 cm vastag, grafitos EPS, hőszigeteléssel, Dryvit rendszerű vakolattal. Belső teherhordó főfal 30 cm vastag, a válaszfal 10cm vastag POROTHERM falazat.  A pincefal 25 cm vastag vasbetonból készül.
FÖDÉM:
A tartószerkezeti számításoknak megfelelő vasalású, 20 cm vastag monolit vasbetonlemez, a főfalakra terhelő monolit vasbeton koszorúba kötve. A külsőfal síkjától 1,50 m-re kinyúló árnyékoló konzol, szintén a tartószerkezeti számításoknak megfelelő vasalású 20/15 cm vastag vasbetonlemez. A külső légtérrel érintkező vasbeton felületeket 5 cm vastag EPS lemezzel szigetelik.
NYÍLÁSZÁRÓK:
Korszerű vasalatú, belső merevítésű, műanyag nyílászárók. A külső nyílászárók háromrétegű üvegezésű hőszigetelő tok és szárny szerkezetűek.

HOMLOKZATI FELÜLETKÉPZÉS:
A vakolt felületek dörzsölt, Baumit Emotion Tradition 3107 típusú, törtfehér színű, nemes vakolat rendszerrel készülnek. A lábazati burkolat és a homlokzaton megjelenő burkolatok, szintén fehér színű lábazati vakolattal készülnek.  A bejárati fal felületen, és egyes nyílászárok mellett, grafitszürke WPC falburkolat kerül díszítésként.

GÉPÉSZET:
A lakások önálló fűtés-hűtés és melegvíz ellátását talajszondás hőszivattyúval oldják meg. A működéséhez szükséges elektromos áramot, és a lakások használati energia igényét a tetőre helyezett napelem mező segítségével biztosítják. Az így kialakított rendszer, 0 Ft-os energia rezsit eredményez.

ELEKTROMOS ELLÁTOTTSÁG:
Az összes lakás, és a közös területek elektromos ellátottságát, összesen: 4 x 1 x 32 A hálózati forrással biztosítják, 5 db különálló mérőórán keresztül. A tervezett hőszivattyú energia igényéhez +1 db geo tarifás mérőóra szükséges.
CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉS, KEZELÉS:
A tetőről függőeresz csatornákkal összegyűjtött csapadékot, ejtővezetékeken és terepszint alatti dréncsöveken keresztül a telek délkeleti és délnyugati végébe telepített víztároló-szikkasztókútba gyűlik. Az összegyűjtött csapadékvizet búvár szivattyúval, locsoláshoz lehet felhasználni.
ÉPÜLETEN BELÜLI SZENNYVÍZ ELVEZETÉS:
Az épületen belül a vizes helyiségek egymás fölött, a lépcsőház mellett helyezkednek el, ezek szennyvízelvezetése függőleges aknákban történik. Az emeleten lévő fürdők, WC-k, konyhák üzemi víz elleni szigeteléssel készülnek, falhoronyban lévő, hangszigetelt szennyvízcsatornával. A födémekben nincs vízszintes szennyvíz vezeték, így a fenti megoldásokkal a terv kielégíti az OTÉK 77.§-ban foglalt követelményeket.

 

A lakásokhoz a redőnyautomatizáláshoz az elektromos kiállások , valamint a rejtett redőnytokok kiépítésre kerültek. Így lehetőség nyílik az árnyékolástechnika igény szerinti automatizálására. A lakásokat előkészítik az okos otthon vezérléshez.

 

A jelenleg tervezett átadási határidő 2020. 1. negyedév.

 

Érd: +36205951133

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

[ Vissza ]