Gyorskereső

Bejelentkezés



Kiemelt ingatlanok

Legfrisebb ingatlanok

Részletek
Típus : Sorház, Ikerház
Város : Székesfehérvár
Eladási ár : 125 000 000 HUF


Részletek
Típus : Önálló családi ház
Város : Szabadbattyán
Eladási ár : 56 000 000 HUF


Típus : Önálló családi ház
Város : Kőszárhegy
Eladási ár : 39 990 000 HUF


Típus : Építési telek
Város : Sárszentágota
Eladási ár : 3 500 000 HUF


Új építésű családi házak Csóron! KEDVEZMÉNYES ÁR !

Hiv.sz. : EVH0281

 

Cím :

Csór,
8041 CSóR
Eladási ár : 64 900 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Újépítésű

Alapterület : 111 m²
Telek : 451 m²
Szobák száma : 4
Emeletek száma : 1
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 2

Melegvíz típusa : Központi
Fűtés típusa : Zöld energia

 

 

Csóron eladásra kínálunk most épülő modern családi házakat!


9 darab családi ház készül egy hatalmas telken, melyek különböző helyrajzi számon vannak.
Az összes ház azonos kialakítású és alapterületű. A 9 darab telek méret különböző, nem nagy eltérés van közöttük.

A hirdetésben felrakott ház telekmérete 451 m2.

A falak jól szigetelő -POROTHERM 30 N+F M100- falazóelemekből készülnek, 30 cm szerkezeti vastagságban hőszigetelő habarcsba fektetve és 15 cm expandált polisztirolhab rendszerű hőszigetelő borítással, ami biztosítéka lesz az alacsony fűtési-, hűtési költségeknek.
Az épülő otthon melegét nagy hatékonyságú levegő-, víz hőszivattyú biztosítja.
A lakóépület korszerű kerámia falazóelemes falazott rendszerből épül, kiegészítő hőszigetelési rendszerrel, időtálló cserépfedéssel, korszerű és esztétikus műanyag nyílászárókkal, ami megfelel a mai modern építészeti előírásoknak és energetikai szabványoknak nem utolsó sorban biztosítva a mára fontossá váló alacsony rezsi költségeket.

A 451 m2-es telken elhelyezkedő 90 m2 hasznos alapterületű családi ház alaprajza megtekinthető a fotók között és látható, hogy a gondos tervezés által kitűnő elosztású lett. A házba érve egy tágas előszobába (7 m2) érkezünk, ahol a sietős reggeleken is jut elég hely az egész család számára a készülődéshez. A tágas és napfényes amerikai konyhás nappali (32 m2) praktikus terasz kapcsolattal (12 m2) rendelkezik. A fürdőben (8 m2) teljes értékű kádban pihenhet meg egy fárasztó nap után. A közlekedőből (3 m2) nyíló három hálószoba (13 m2, 12 m2, 11 m2) pedig minden családtag számára közelséget, de egyben jól elkülönített privát szférát nyújtanak. A látogatók kényelme érdekében a kivitelező egy vendég wc-t is kialakított. A házi munkákhoz szükséges eszközöket, illetve a mosás szárítás gépeit pedig egy háztartási helyiségben (6 m2) helyezheti el.
Autóbeállás kerten belül a fedett beállón is lehetséges.

Ha Ön ezt az otthont választja akkor az M7-es autópályától mindössze 10-15 percre lesz. Székesfehérvár is maximum 10 perc autóval. Veszprém 25-30 perc kényelmes vezetéssel. Ha pedig kikapcsolódásra vágyik akkor a Balaton északi partja sem több mint 20 perc. A közösségi közlekedés is praktikus alternatívát nyújt hiszen a busz közlekedés Székesfehérvár, illetve Veszprém irányába is gyors, jól frekventált és megbízható.
Csóron jó hírű remek pedagógusokkal dolgozó iskola és óvoda is üzemel. Megtalálható még itt rendszeres nyitva tartassal egy orvosi rendelő is. A település ismert a sportosságáról és az egészséges életmódot kedvelő lakóiról, hiszen itt saját tekepálya, tornaterem és futballpálya is az itt lakók szórakozását és aktív pihenését szolgálja. Az itt otthonra találó családoknak nem kell a városba menniük, hogy házias éttermet, cukrászdát, kávézót, pizzériát, nagy választékkal bíró kisboltot, dohányboltot vagy játszóteret találjanak.


Már 3 db ingatlan elkelt ! Hívja irodánkat!


Irodánk hitelközvetítéssel is foglalkozik, CSOK PLUSZ,  KEDVEZMÉNYES hitel ügyintézésében szívesen segítjük partnereinket.

 

Tel.: 06705032673

 

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!





[ Vissza ]