Gyorskereső

BejelentkezésKiemelt ingatlanok

Legfrisebb ingatlanok

Részletek
Típus : Eladó Tégla Lakás
Város : Székesfehérvár
Eladási ár : 44 900 000 HUF


Részletek
Típus : Kiadó Tégla Lakás
Város : Székesfehérvár
Bérleti díj : 95 250 HUF


Részletek
Típus : telephely
Város : Székesfehérvár
Bérleti díj : 400 000 HUF


Részletek
Típus : Kiadó Tégla Lakás
Város : Székesfehérvár
Bérleti díj : 290 000 HUF


Nagypolgári családi ház kápolnásnyéken

Hiv.sz. : EVH0241

 

Cím :

2475 KáPOLNáSNYéK
Eladási ár : 40 500 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Jó állapotú

Alapterület : 152 m²
Telek : 2301 m²
Szobák száma : 6
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 2

Fűtés típusa : Gáz

 

Családi ház eladó Kápolnásnyéken.

Vörösmarty Mihály szülőfalujában, Kápolnásnyék vasútállomásához közel eladó, jó állapotú, részben felújított családi ház. Kápolnásnyék a legboldogabb falu címét is elnyerte, az évek során Velencével közvetlenül határos lett. Saját (M7-es) autópálya lehajtója van Budapesttől csupán 37 km, Székesfehérvártól 24 km távolságra van.

 

A több generációs ház központi utcában van, az intézményektől 15-20 perces sétára helyezkedik el. A település kitűnő óvodával, és országos viszonylatban is kiemelkedően jó iskolával rendelkezik.

A 2301 m2-es telken egy 1970-ben épült családi ház áll, melyet 2019 óta újítanak, szépítenek, így alakult ki egy élhető, kényelmes otthon. A háznak beton alapja van, és tégla falazata.  A tetőszerkezet is jó állapotú, cseréppel fedett, a födém betongerendás, betonkoszorús, tetőtere beépíthető.

A villany vezetékek és a vízvezeték, csatorna cseréje 5 éve szintén megtörtént . Ekkor kerültek beépítésre az új, műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval.

 

A ház egy napos, működő kutakkal ellátott, nagy méretű telken van. A jó elrendezésű, 6 szobás, 1 fürdőszobás, 2 illemhelyes ház rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. A fűtést gáz-cirkó és kandalló szolgáltatja, ahogy a meleg víz ellátást is. A házban ipari áram is van.  A használatban levő lakótér (nappali, konyha, fürdő, wc, hálószoba) igényes, azonnal költözhető.

 

 

Az ingatlan régen a telefonközpontként is működött, és akkor a ház utca felőli része külön bejáratos volt, két előszobával. Jelenleg is használható a két külön bejárati ajtó, de össze is nyitható. Az egyik előszoba folyosójának végében található egy 2 szobás, tágas, világos lakrész. Ez a szárny kiválóan alkalmas teljesen önálló  lakásnak, mert kis ráfordítással , az első szobában kialakítható az amerikai konyha+ nappali, ahonnan nyílik a hálószoba. A víz kiállás a nappali falban van, és tartozik hozzá egy külön Wc helység is.

Ha befektetési céllal gondolkodik, ez a szárny lakalbérletként is kiadható. Ha igényei azt kívánják, akkor irodaként, raktárként, műhelyként, vagy mosókonyha+gardrób helységekként is használható a háznak ezen része.

 

A házban több fantázia van, mint elsőre gondolnánk -

- Ipari áram: 63 Amperes ipari áram van bevezetve, mely alkalmas komolyabb géppark fogadására.

- 2 bejárati ajtaja miatt le lehet választani az utcára néző részt ügyvédi irodának, könyvelőirodának, rendelőnek, vagy szépségszalonnak, míg a hátsó rész megmarad külön családi élettérnek.

- a sok szoba miatt alkalmas szálláshelynek, panziónak

- jó elosztása, és nagy kertje miatt lehet családi bölcsőde, óvoda, udvarral, játszótérrel

 

Az előszoba másik végéből léphetünk be a nappaliba, a 2 hálószobába, konyhába, külön illemhelybe, és a fürdőszobába.

 

Az épület belmagassága 340 cm, galériázható. Az egész ház jó állapotú,  sehol sem vizesedik, de az utcafronti, évekig nem lakott, 2 szobás részben  szükséges az aljzatkiegyenlítés, és a falak újra glettelése. A fürdőszoba , a padlóburkolatok és mellékhelységek felújításra/cserére szorulnak.

 

A kertben jó minőségű, termesztésre alkalmas a föld. A veteményest és zöldséges kertet jelenleg az ásott kút vizével öntözik.

 

EXTRA!!!!

+  A ház külső hőszigetelése (kőzetgyapot) felkerült. A tetőszigetelést már szintén megvásárolták, benne van az árban, de felhelyezni már az új tulajdonos fogja.

 

Az ingatlant 13 M Ft készpénzes önerőtől tudják tehermentesíteni.

 

Érd:

+36707013639

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

[ Vissza ]