Gyorskereső

BejelentkezésKiemelt ingatlanok

Legfrisebb ingatlanok

Részletek
Típus : Önálló családi ház
Város : Kápolnásnyék
Eladási ár : 40 500 000 HUF


Részletek
Típus : Önálló családi ház
Város : Nádasdladány
Eladási ár : 12 000 000 HUF


Részletek
Típus : Eladó Tégla Lakás
Város : Székesfehérvár
Eladási ár : 34 800 000 HUF


Részletek
Típus : Kiadó Tégla Lakás
Város : Székesfehérvár
Bérleti díj : 200 000 HUF


Nádasdladányi felújított, hangulatos parasztház

Hiv.sz. : EVH0237

 

Cím :

8145 NáDASDLADáNY
Eladási ár : 12 000 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Felújított

Alapterület : 59 m²
Telek : 736 m²
Szobák száma : 3
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 1

Melegvíz típusa : Boyler

 

Nádasdladányban családi ház eladó, kivételesen jó áron!

 

Ladány Budapesttől 80 km-re, Siófoktól csupán 35 km-re, Veszprémtől 28 km-re, és Székesfehérvártól csak 15 km-re fekvő , történelmi település. Romanitkus stílusú kastélyával, a hozzá tartozó több hektáros parkkal,és a százéves fákkal övezett erdejével közkedvelt kirándulóhely, esküvői helyszín.

 

Az eladásra kínált ingatlan a központtól pár perces sétára, buszmegállóhoz közel, egy csendes utcában van: Futballpálya, iskola, orvosi rendelő, posta a szomszédságában.

 

A 736 m2-es telek, hosszúkás alapterülettel, meggy, és szilva fákkal, gyűrűs kúttal kiválóan alkalmas állattartásra is. A telek végén elterülő kis erdő megteremti az elszigeteltséget. Parkolási lehetőség az az udvaron lehetséges a ház mellett, vagy az utcán a ház előtt. A telek mély, napos, nyugodt, csendes.

 

A házat eredetileg 1950-es években építették, vályogból, de 2020-ban a falak áthelyezésével, és az alapterület bővítésével (B30-as Porothrem) egy élhető, 59 m2-es, 2 szoba + amerikai konyhás nappalis otthont teremtett a tulajdonos. Ezzel egyidejűleg az ingatlan teljes felújításon esett át: új villany vezetékek, új vízvezetékek, új csatorna rendszer került beépítésre. Gáz a ház előtt van, de az ingatlanba nincs bevezetve.

A teljes tetőszerkezet új, beton koszorús, fa keresztlécekkel, gipszkarton fedéssel. A cserép gyönyörű terrakotta színű. Hátul a tetőn ötletesen hagytak egy padlásajtót, a tetőtéri tároláshoz ( a tetőtér nem beépíthető). A ház mögötti - jelenleg romos - melléképület felújítás után használható garázsnak, nyári konyhának.

 

A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, a belső szigetelés megvan, a falak fehérre festése készen van. A szobákban a nappaliban aljzatkiegyenlítés szükséges. Hiányzik a külső szigetelés, amelynek az előkészítése már megvan, de a kivitelezése az árban nincs benne. Illetve már megérkezett a jó minőségű szigetelőanyag, mely benne van az áérban.

Az épített tálcás zuhanyzó (mosógép kiállással), és a külön illemhely hidegburkolatosak. A szobák végső festését az ár tartalmazza.

 

Az lakás fűtése norvég panelekkel történik, a fürdőszobában is. A meleg vizet 80l-es villanyboyler biztosítja. Az amerikai konyha + nappali rész 18 m2.  A 13 m2-es, és a 18 m2-es hálószobák a nappaliból nyílnak.

A ház belmagassága 2.72m. Az ár a konyhabútor bútorzatát nem tartalmazza.

A ház nyílászárói : új belső fa ajtók, új külső műanyag ablakok, és biztonsági bejárati ajtó van (redőnyök, és szúnyoghálók nélkül).

 

Nádasdladány egyre kedveltebb a zajos városból elköltözők körében, és a kisbabás fiatalok körében.

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

[ Vissza ]