Gyorskereső

BejelentkezésKiemelt ingatlanok

Legfrisebb ingatlanok

Típus : Garázs
Város : Székesfehérvár
Bérleti díj : 63 500 HUF


Részletek
Típus : Önálló családi ház
Város : Sárosd
Eladási ár : 24 000 000 HUF


Részletek
Típus : Önálló családi ház
Város : Sárosd
Eladási ár : 6 000 000 HUF


Részletek
Típus : Önálló családi ház
Város : Kisláng
Eladási ár : 10 000 000 HUF


Martonvásárban szép állapotú családi ház eladó

Hiv.sz. : EVH0210

 

Cím :

2462 MARTONVáSáR

Kiegészítők

  • Riasztó rendszer
  • garázs
Eladási ár : 61 500 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Újszerű

Alapterület : 95 m²
Telek : 1345 m²
Szobák száma : 3
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 1

Melegvíz típusa : átfolyós
Fűtés típusa : Gáz

 

Martonvásáron kifogástalan állapotú családi ház eladó.

 

A település egyik csendes zsákutcájában kínálok eladásra egy 2000-ben épült, nagyon jó állapotú , gyönyörűen gondozott , nagy kertes, 3 szobásra bővíthető családi házat.


Martonvásár gyorsan fejlődő város, fél úton Budapest (30km), és Székesfehérvár (30km) között, a Velencei-tótól (13 km) is csupán pár percre van, saját autópálya lehajtóval rendelkezik. A város a Budapest–Székesfehérvár vasútvonalon fekszik, sűrű vonat közlekedéssel, mely Siófokkal is rendszeres összeköttetésben jár. A város nagy büszkesége, Brunszvik-kastély, melyben vendégeskedett Beethoven. Martonvásár Kormányablakkal, 3 Általános Iskolával , 2 Óvodával, bevásárlóközponttal intézményesített város.

A ház egy körbenapozott, 1345 m2-es , térkövezett, fedett + dupla autóbeállós, előkertes, hátul pedig gyümölcsfás, kordonos szőlőkertes, gondozott telken van. 
A ház hasznos alapterülete 95 m2, benne amerikai konyha (+kamra) + étkező + tágas nappali. Az előszoba másik feléből nyílnak a hálószobák, a külön WC helység, és a fürdőszoba. A házat jelenleg 2 egész szobával lakják, de a fűthető (lapradiátor kiállással előkészített), zárt, 20 m2-es garázst is előkésztették szigeteléssel, árammal, hogy igény esetén plusz hálószobának alkalmazzák. Így lehet abból a szárnyból 3 szobás családi lakótér.

A ház műszakilag megfelel a 2000-ben érvényes építési szabályoknak, falazata 38 cm-es Porotherm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel. Tetőn cserép van, alatta párazáró fólia is. A külső nyílászárók műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszeretlek. A belső ajtók kezelt fa ajtók, a válaszfalak 10 cm-ek. 
Fűtést gáz-cirkó szolgáltatja, lap radiátoros hőleadással, és padlófűtéssel. A nappaliban kandalló is van. A villanyvezetékek elbírják a klímát, de a ház jó hőszigetelése eddig nem indokolta a használatát. A riasztórendszer elő van készítve, de a megbízható környék miatt ezt sem kötötték be.
A terasz 30 m2-es, melyet télen a polikarbonát elemek egyszerű  felhelyezésével zárnak le, így a tér hangulatos télikertként funkcionál, és  a gyönyörű leanderek, és kerti növények védelmére is szolgál.
A házhoz 4 külön bejáratú tárolóhely tartozik, ebből 1 szerszámos, 1 kerti, 2 fás, egyenként ~10 m2-es helységek.

A ház ára nem alkuképes, cserébe a Vásárló kap egy kitűnő állapotú, berendezett házat, mert az ár az összes konyhai gépet, bútorokat, tüzelőfát, szerszámokat, kerti gépeket, kerti bútort, téliesítéshez a polikarbonát falakat is tartalmazza!

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

[ Vissza ]