Gyorskereső

Bejelentkezés



Önálló családi ház : Pusztaszabolcs

Hiv.sz. : EVH0131

 

Cím :

2490 PUSZTASZABOLCS

Kiegészítők

  • garázs
Eladási ár : 42 900 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Jó állapotú

Alapterület : 81 m²

Szobák száma : 2
Emeletek száma : 1
Fürdőszobák száma : 2
Illemhelyek száma : 2

Melegvíz típusa : Boyler
Fűtés típusa : Gáz

 

Pusztaszabolcson önálló családi ház eladó. Eladásra kínálok központhoz közel, vasútállomástól 15 percre, buszpályaudvartól 5 percre található nettó 81 nm vegyes építésű (vályogtégla, könnyűszerkezet és tégla) családi házat, rendezett 1458 nm-es telken.A házban 2 teljes értékű nagy szoba található egy tágas konyha étkező, fürdőszoba (bővítés: fürdőszoba, kazánház), terasz + 33,7 nm (mely beépíthető)

Az ingatlant az évek során felújították, bővítették. (A bővítés térképvázlatra való feltüntetése jelenleg folyamatban van).

A belső villanyhálózatot és a villanyórát kicserélték, bővítették.(3 x 16A) A fűtésrendszert korszerűsítették a régi gázkonvektorok helyett gázcirkó kazán került beépítésre, radiátor hőleadókkal, kiegészítő fűtésként egy hűtő-, fűtő klímát is betettek. Minden nyílászárót kicseréltek 2 rétegű hőszigetelt műanyagra. Az összes burkolat cserére került, a vízvezetékrendszert is kicserélték.

A hozzáépítés mely egy folyosót, kazánhelyiség és egy új fürdőszoba könnyűszerkezetből épült. Ez a rész szerkezetkész állapotban van külsőleg hőszigetelt. A vételárban a geberit WC, folyosó járólap fürdőszobai radiátor benne van.

 

Egyéb extrák: telepített kamerarendszer, automata elektromos kapu, ásott kút

Hiány: külső vakolás, tető eredeti

 

Tel.: 06705032673

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!





[ Vissza ]