Gyorskereső

BejelentkezésEladó családi ház Székesfehérvár,on, Szárazrét szívében

Hiv.sz. : EH0202

 

Cím :

8000 SZéKESFEHéRVáR
Körzet : Szárazrét
Eladási ár : 32 000 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Felújított

Alapterület : 73 m²
Telek : 1025 m²
Szobák száma : 3
Emeletek száma : 1
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 1

Melegvíz típusa : Boyler
Fűtés típusa : Gáz

 

Eladó önálló családi ház Székesfehérváron.

 

Szárazréten, csendes utcában, 1025 m2-es, gondozott, napos telken, 73 m2-es, igényesen felújított családi ház eladó.

 

A házat 2 éve újították fel, új villanyvezetékek, új lapradiátorok, és új, hőszigetelt műanyag ablakok kerültek beépítésre. Az ablakokon a nappali , és hálószoba helységekben szúnyogháló és redőny is van, az étkezőablak spalettás.

A profin glettelt, szépen lefestett belső falak tágítják a térérzetet, és még világosabbá teszik az amúgy is napos lakóteret. A nappali, és hálószoba burkolatai laminált padlóval borítottak, a konyha, és az étkező burkolatai kerámialaposak, melyeket kis ráfordítással esetleg lehet modernizálni/cserélni.

 

A fürdőszoba tágas zuhanyzóval ellátott, melyben a wc , és a mosógép is helyet kapott.

 

A külső falak 40 cm vastag tégla falak, a belső , 15 cm vastag válaszfalak tetszés szerint bonthatók. A tetőtérben 60 m2-es padlás van, mely használatban volt, és mivel a villany is fel van vezetve oda, teljes értékű lakrésszé  beépíthető.

 

A fűtés rendszer teljes felújításon esett át 2018-ban, a meleget ház melléképületében található gázkazán, és fatüzelésű kazán szolgáltatja (lejtett rendszerű , így áramkimaradáskor is van fűtés).

 

A házhoz tartozik egy külön bejáratú, 14 m2-es nyári konyha, egyben a kazánház, amely gáztűzhellyel felszerelt. Az udvarban van egy 6 m2-es műhely is, mely garázzsá bővíthető.

Az udvar csendes, jó hangulatú, nem látni rá az utcáról, így érdemes a teraszt kihasználni a kellemes nyári estéken. A kert szépen gondozott, gyümölcsfákkal beültetve.

 

A tulajdonos a konyhában levő tűzhelyet, és mosogatógépet a ház részének tekinti, viszont a konyhabútor, az étkezőbútor, és a nappali szekrénysor megegyezés tárgyát képezik.

 

Érdeklődni:

+36703310696

+36205951133

 

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

[ Vissza ]